Ιδέες για μπουφέ, Ορεκτικά/Μεζεδάκια/Finger Food, Ορεκτικά/Συνοδευτικά, Πάρτυ, Συνταγές

Τρεις ουζομεζέδες για την Κυριακή του Πάσχα |Guest Post|

6 Απριλίου 2015

Η σημερινή ανάρτηση με κάνει πολύ χαρούμενη. Πρώτον και κυριότερο, είναι πολύ “εγώ”. Αν υπάρχει ένας λόγος που ευχαριστιέμαι το πασχαλινό τραπέζι είναι γιατί έχει τον ατελείωτο… Ξεκινάει από το πρωί ακόμα, με τον καφέ και το τσουρέκι (πολύ τσουρέκι όμως…), συνεχίζεται με τσιπουράκια και μεζέδες, περνάμε στο κρασί ή τη μπύρα και το αρνί ή το κατσίκι και τελειώνει φυσικά πάντα με ένα γλυκό γκράντε. Και μετά μετράμε πτώματα… Σας θυμίζει κάτι;

Δεύτερον, αυτή η ανάρτηση στάθηκε αφορμή να γνωρίσω ένα γλυκύτατο κορίτσι, ένα απίστευτα δραστήριο πνεύμα, την Αθηνά του Craftaholic. Γιατί τις συνταγές για τους ουζομεζέδες δεν θα τις διαβάσετε εδώ, αλλά στο δικό της, πανέμορφο blog, σε αυτήν εδώ την ανάρτηση, η οποία είναι μέρος μιας σειράς guest αναρτήσεων με τίτλο “Πάσχα στην κουζίνα”.
Τρίτον, γιατί αυτό το γλυκύτατο κορίτσι κατάλαβε αμέσως πόσο “εγώ” είναι αυτή η ανάρτηση. Ελπίζω να το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα. Εμένα δώσε μου τραπέζωμα και πάρε μου την ψυχή…

Την πρόσκληση της Αθηνάς να συμμετάσχω στο “Πάσχα στην κουζίνα” την αποδέχτηκα με χαρά, σαν μια πρόσκληση σε γιορτή. Και όταν σε καλούν σε μια γιορτή, πας με τα καλά σου. Τα καλά σου ρούχα, το καλό σου δώρο, την καλή σου ανάρτηση. Κι εμένα η καλή μου κατηγορία αναρτήσεων, αυτή που αγαπώ πιο πολύ είναι αυτή των πάρτυ, των μπουφέδων, του τζέρτζελου βρε αδερφέ…

Ένα θα σας πω. Ή μάλλον τρία. Μία μελιτζανοσαλάτα, ένα σαγανάκι και ένα μεζεδάκι με λουκάνικα. Ακόμα εδώ είστε καλέ;;; Γρήγορα στης Αθηνάς!

 

You Might Also Like

17 Comments

  • Reply mia maria 6 Απριλίου 2015 at 07:11

    Πολύ νόστιμα και τα τρία! Πάω τώρα και στην Αθηνά 🙂

    • Reply Χρύσα 8 Απριλίου 2015 at 20:14

      Ευχαριστώ πολύ Μαρία!

  • Reply Neanikon Pastry Blog 6 Απριλίου 2015 at 07:59

    Πολύ όμορφη η συνεργασίας σας !! Θα δω και τις συνταγές, αλλά οι φωτογραφίες είναι τόσο φωτεινές και ευχάριστες που σε προδιαθέτουν για κάτι πολύ ωραίο !

    • Reply Χρύσα 8 Απριλίου 2015 at 20:14

      Ευχαριστώ Άρη, χαίρομαι που σου αρέσουν!

  • Reply kikitchen and the chef 6 Απριλίου 2015 at 08:48

    παωωω στης αθηνας,τα λεμε εκει!!!!

  • Reply Amelie 6 Απριλίου 2015 at 09:42

    Φέτος δεν θα έχω τη δυνατότητα να ετοιμάσω κάτι για το πασχαλινό τραπέζι (θα φιλοξενηθώ κάπου προς τα μέρη σου Χρύσα κι έτσι θα απολαύσω…ξεκούραστα τα μεζεδάκια των άλλων) αλλά αυτό το κόκκινο λουκανικάκι που πολύ με μάγεψε το κρατάω για την πρώτη μεταπασχαλινή ευκαιρία!!!

    • Reply Χρύσα 8 Απριλίου 2015 at 20:15

      Καλά, εννοείται ότι είναι μια χαρά και για μετα-πασχαλινό!
      Τυχερούλα!

  • Reply peps@pepi's kitchen 6 Απριλίου 2015 at 14:09

    Άπαιχτες και οι 3 συνταγές σου!!!!!!!!!!!!

  • Reply Ελπίδα - two boys and hope 6 Απριλίου 2015 at 18:39

    τα τσεκαρα κι εκει τα μεζεδακια σου και ηρθα να σου πω κι εδω ποσο νοστιμα φαινονται!! πολλα φιλια Χρυσα μου!!

    • Reply Χρύσα 8 Απριλίου 2015 at 20:16

      Ευχαριστώ, ευχαριστώ Ελπιδάκι!

  • Reply Beauty Follower 6 Απριλίου 2015 at 19:47

    Μια σαγανακι, μια λουκάνικο, ενα τσιπουράκι με γλυκάνισο… μην ξεχασεις να φερεις μια καραφα νερό και ψωμακι 😉

    http://beautyfollower.blogspot.gr

  • Reply Ερμιόνη 6 Απριλίου 2015 at 21:14

    Που μένεις είπαμε;
    Μια χαρά τα περνάτε εσείς το Πάσχα κοπελιά!
    Νόστιμα και μερακλίδικα!
    Σε φιλώ

    • Reply Χρύσα 8 Απριλίου 2015 at 20:17

      Ορίστε, περάστε, διανυκτερεύουμε άμα λάχει!
      Φιλιά!

  • Reply Αθηνά Κ. 26 Απριλίου 2015 at 10:01

    Ήρθα με καθυστέρηση για να σου πω οτι πολύ τη χάρηκα τη συμμετοχή σου, ήταν η συνταγή (ή μάλλον οι συνταγές) που ήρθε και έδεσε με όλο το "Πάσχα στην κουζίνα"! Πολύ σ'ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου, Χρύσα μου, και για όλα τα καλά σου λόγια! Εύχομαι να ξανασυνεργαστούμε και στο μέλλον! 🙂
    Αθηνά
    Craftaholic.gr

  • Leave a Reply