Πρωινό, Συνταγές

Ντόνατς στο φούρνο με άρωμα βανίλιας

3 Νοεμβρίου 2014
Μήνα Νοέμβριε, καλώς ήρθες. Σε παρακαλώ να είσαι καλός μαζί μας. Χωρίς εκπλήξεις, εκτός αν είναι ευχάριστες. Ή μάλλον, φέρε μας σε παρακαλώ και καμιά ευχάριστη έκπληξη. Έτσι, να μη βαριόμαστε.
Μήνα Νοέμβριε, κάνε σε παρακαλώ και αυτό που πρέπει να κάνεις. Φέρσου σαν Νοέμβρης και όχι σαν Οκτώβρης, πάρε δηλαδή μια απόφαση για το τι ρούχα πρέπει να φοράω το πρωί όταν φεύγω για τη δουλειά μου. Δεν μπορώ άλλο να χρειάζομαι παλτό το πρωί και σακάκι το μεσημέρι, θα αρρωστήσω. Α, και τώρα που το θυμήθηκα, σε παρακαλώ, μη φέρεις μαζί σου ιώσεις και χαζά, είμαι ούτως ή άλλως πολύ κουρασμένη για να αντέξω και ολονυχτίες πυρετού.
Μήνα Νοέμβριε, με τις πολλές γιορτές σου, φτιάξε μας λίγο το κλίμα για τον επόμενο μήνα που θα’ρθει. Και, έλα, μη μου στενοχωριέσαι που είναι αυτός ο πιο αγαπημένος από όλους και εσένα δε σου δίνει σημασία κανένας, εγώ σου δίνω. Πολύ. Σε έχω βαφτίσει προ-χριστουγεννιάτικο… Μαζί θα οργανωθούμε, μαζί θα αποφασίσουμε πώς θα στολίσουμε, τι θα μαγειρέψουμε, τι δώρα θα πάρουμε ή θα φτιάξουμε, όλα μαζί.
Κι εγώ σου υπόσχομαι ότι έτσι όπως ξεκίνησε η σχέση μας φέτος, έτσι θα συνεχιστεί. Το έταξα και στον Κωστάκη ούτως ή άλλως. Θα του τα φτιάχνω κάθε σαββατοκύριακο. Δεν θα βαριέμαι να φτιάξω πρωινό. Άλλωστε είναι τόσο εύκολα και γρήγορα τελικά… Θα ψάξω να βρω κι άλλες συνταγές, πιο ιδιαίτερες, αλλιώτικες. Γιατί, να, είδες, δεν πίστευα μέχρι σήμερα ότι μπορεί να υπάρχει ντόνατ που ψήνεται στο φούρνο που να έχει τόσο καλή γεύση όσο ένα τηγανιτό. Κι όμως, είδες, με διέψευσες. Την πρώτη σου μέρα κιόλας, το βρήκα. Τη δεύτερη, δεν είχα άλλη επιλογή από το να το επαναλάβω.
Καλέ μου μήνα Νοέμβριε, εγώ είμαι εδώ. Και δεν θα σου τραγουδήσω ούτε το November rain, ούτε καν το αγαπημένο μου ιταλικό Novembre. Θα σου τραγουδήσω “It’s beginning to look a lot like Christmas”, (ε, καλά, κι άμα δεν είναι a lot και είναι a little, λεπτομέρειες…) αλλά επίτρεψέ μου να το κάνω ψιθυριστά, γιατί άμα με πάρουν χαμπάρι γύρω τριγύρω θα με πάρουν στο ψιλό…
Α, και θα βάζω πιο συχνά χρωματιστή τρούφα σε ό,τι κάνω. Έτσι, για να σε καλοπιάσω…
Καλό μήνα!

Η συνταγή (για 6 ντόνατς)

130 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. αλάτι
50 γραμ. ζάχαρη
1 αβγό
100ml ξινόγαλα ή αριάνι
1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 κάψουλα βανιλίνης

Για την επικάλυψη

150 γραμ. άχνη ζάχαρη
2-3 κ.σ. νερό
χρωματιστή τρούφα

 

Ρίχνουμε σε ένα μπωλ όλα τα στερεά υλικά (αλεύρι, baking powder, αλάτι, ζάχαρη) και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αβγό, το ξινόγαλα, το βούτυρο και τη βανίλια συνεχίζοντας το ανακάτεμα, το οποίο σταματάμε αμέσως μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά, και όχι παραπάνω. Βουτυρώνουμε τις θήκες από μία φόρμα για ντόνατς (δες tip παρακάτω). Βάζουμε το μείγμα σε μία σακούλα κορνέ και γεμίζουμε τις θήκες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 13-15 λεπτά.
Βγάζουμε τα ντόνατς από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Στο μεταξύ φτιάχνουμε το γλάσο. Κοσκινίζουμε την άχνη σε ένα μπωλ και προσθέτουμε λίγο-λίγο το νερό, μέχρι να αποκτήσει το γλάσο μας την επιθυμητή υφή (όχι πολύ στερεό, αλλά ούτε και πολύ ρευστό). Βγάζουμε τα ντόνατς από τις θήκες και τα βουτάμε αναποδογυρισμένα ένα-ένα στο γλάσο. Ρίχνουμε από πάνω χρωματιστή τρούφα και περιμένουμε μέχρι να κρυώσουν λίγο ακόμα και έτσι να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tips:
–   Αν δεν έχουμε θήκες για ντόνατς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θήκες για κεκάκια.
– Αν θέλουμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη βανίλια με άρωμα (ξύσμα) λεμονιού ή πορτοκαλιού, και να φτιάξουμε αντίστοιχα το γλάσο με το ίδιο άρωμα (χυμό λεμόνι ή πορτοκάλι). Εναλλακτικά μπορούμε να τα γλασάρουμε με λιωμένη σοκολάτα.
Η συνταγή είναι προσαρμοσμένη από εδώ.

You Might Also Like

48 Comments

  • Reply Notoula 3 Νοεμβρίου 2014 at 08:41

    Αγαπητέ Νοέμβριε, σε ευχαριστώ πολύ που έστειλες την Χρύσα αυτή την ωραία συνταγή για να την μοιραστεί μαζί μας και να φτιάξουμε κι εμείς ωραία πρωινά στους αγαπημένους μας!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:02

      Α, τελικά δε μιλάω μόνο εγώ με τους μήνες! Είναι κολλητικό! Φτιάξτε, ναι Γιώτα, είναι πολυ ωραία!

  • Reply AgapameAnDolmas 3 Νοεμβρίου 2014 at 08:59

    ααα καλημερα!!! αυτα τα ντονατς ειναι οτι πρεπει για προχριστουγεννιατικο πρωινο!!! νοεμβριε κανε τα χατηρια στη χρυσα αλλιως δεν θα σε κερασει ντονατς!! μ αρεσει που ειναι στο φουρνο αρα μπορω να γουρουνιασω οσα κομματια θελω χωρις τυψεις!!!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:04

      Για προχριστουγεννιατικο, και μη σου πω και χριστουγεννιάτικο!
      Ε, καλά, όχι και όόόόόσα θέλουμε… Σίγουρα είναι καλύτερα από τηγανιτά, αλλά έχουν κι αυτά το κατιτίς τους…!

  • Reply CookTasteLive 3 Νοεμβρίου 2014 at 09:40

    Πόσο όμορφα! πολύ μου αρέσουν τα ντόνατς που είναι ψημένα στο φούρνο. Τώρα που βλέπω τα δικά σου θυμήθηκα ότι πρέπει επιτέλους να αγοράσω και εγώ φόρμα για ντόνατς!
    Και φυσικά ο Νοέμβριος θεωρείται προχριστουγεννιάτικος μήνα. Εγώ ήδη ξεκίνησα να φτιάχνω λίστα για χριστουγεννιάτικα ψώνια!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:07

      Είμαστε πολλοί τελικά! Να αγοράσεις Εύη, κι εγώ τη θεωρούσα εντελώς περιττή αγορά, αλλά βολεύει για εύκολο και γρήγορο διαφορετικό πρωινό!

  • Reply ΕΛΕΝΑ 3 Νοεμβρίου 2014 at 10:01

    Τώρα φταίω εγώ να πάρω όοολη την πιατέλα και να εξαφανιστώ όταν εσύ δεν θα με βλέπεις και θα συνεχίσεις να τα λες με τον Νοέμβρη??
    Φταίω??
    Φιλιά, καλή βδομάδα!!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:08

      Μωρε να πάρεις οσα θες, πού θα τα βρεις όμως δεν ξέρω…. Έγιναν καπνός λέμε!

  • Reply kikitchen and the chef 3 Νοεμβρίου 2014 at 11:05

    Αγαπηη Χρυσα,
    ωραια του τα πες του Νοεμβρη!!!!!!
    Τα ντονατς σου ειναι θεικα πανεμορφα και πεντανοστιμα!!!!!Αυριο και γω ντονατς θα εχω στο kikittcnen,τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!!
    φιλια πολλα!!!!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:10

      Ααα, κι εσυ ντόνατς, μπράβο Κική, την ίδια έμπνευση είχαμε!
      Τα μεγάλα πνεύματα όντως συναντιούνται!

  • Reply Silena 3 Νοεμβρίου 2014 at 11:22

    Αχτύπητα τα ντόνατς φούρνου!!!! Πολύ νόστιμα και αρωματικά με τη βανίλια που χρησιμοποίησες!!!! Έχω καιρό τώρα τις θήκες και θα τα δοκιμάσω σύντομα!!!
    Καλά του τα πες, κατάσταση είναι αυτή βάλε βγάλε τα ρούχα!!!!!
    Φιλιά!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:13

      Ευχαριστώ Σιλένα, άμα τις έχεις δοκίμασέ τα σίγουρα!
      Ε, μα, τα ήθελε, δεν τα ήθελε;

  • Reply thegreenmixer.com 3 Νοεμβρίου 2014 at 11:28

    Καλά τα λες στο Νοέμβρη, ιδίως αυτό με τον καιρό (ας αποφασίσει επιτέλους) και τις ιώσεις. Πολύ ωραία και τα ντόνατς φούρνου, τα τρώμε χωρίς (πολλές) τύψεις ότι κάνουμε καφρίλα.

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:15

      Σωστά έβαλες την παρένθεση Τανια… Μη χαιρόμαστε και τόόόσο πολυ…
      Γιατί τα τσακίζεις εύκολα 2-3 στην καθισιά…

  • Reply Ariadni St. 3 Νοεμβρίου 2014 at 15:20

    Ωχ αμαν! Τι ντονατς ειναι αυτα;;; Δεν θα μεινει ούτε ψίχουλο

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:18

      Δεν εμεινε ούτε ψίχουλο, αλήθεια είναι αυτό!

  • Reply Dimitra Decorasylum 3 Νοεμβρίου 2014 at 16:53

    Ποιος είπε πως δεν αγαπάμε το Νοέμβριο;;; Τον λατρεύουμε γιατί η αναμονή είναι ακόμα καλύτερη και από την άφιξη 😉
    Όσο για τα ντόνατς σου, πολύ πολύ χαίρομαι που βρίσκω συνταγή και για τον φούρνο!
    Καλό Νοέμβρη λοιπόν, γεμάτο χουχουλιάρικα πρωινά με ντόνατς και ζεστά βράδυα 🙂

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:19

      Αυτό με την αναμονή και την άφιξη να το συζητήσουμε καμια φορά, νομίζω μόνο εσύ με καταλαβαίνεις…
      Δοκίμασέ τα Δημητρούλα, θα δεις!

  • Reply Kitchen Stories 3 Νοεμβρίου 2014 at 19:36

    Πολύ όμορφα!

    Μέχρι πόσα άραγε μπορώ να φάω;
    Ζ.

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:21

      Χμμμ, όταν τα ξανακάνω, όλη την πιατέλα, γιατί τώρα… Ούτε μισή τρουφιτσα…!

  • Reply Χρυσαυγή 3 Νοεμβρίου 2014 at 19:45

    Αμα τους καλοπιάνεις έτσι τους μήνες, μέχρι και καύσωνα τον Ιανουάριο μπορεί να κάνει!
    Λοιπόν Χρύσα μου!!! Εχουμε και λέμε!
    Τα έκανες πανεμορφα. Δεν το πιστεύω δηλαδή ότι είναι ψητά και όχι τηγανιτά.
    Ξέρεις τι θα ήθελα να έβλεπα? Θα ήθελα σε μια φωτό να έδειχνες την φόρμα ψησίματος γιατί θα μου ήταν χρήσιμο και επιπλέον θα ήθελα να φωτογράφιζες κι ένα δαγκωμένο για να δω πως είναι μέσα…. Ζητάω πολλά ε? Μάλλον εξαφανίστηκαν προτού πεις κίμινο!

    Μπράβο σου για την σούπερ συνταγή που μας έδειξες!!
    Χρησιμότατη δεδομένου ότι είναι φούρνου!

    Φιλι!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:24

      Εντάξει, έχεις πολυ δίκιο… Ούτως ή άλλως θα επαναληφθούν, οποτε θα επανέλθω με update! Και να φανταστείς ότι είχα στο πρόγραμμα να βγάλω και ένα δαγκωμένο… Πάντα έχω και κάτι δαγκωμένο… Πραγματικά απορώ…!
      Θα σε ενημερώσω αγαπητή!

    • Reply Χρυσαυγή 4 Νοεμβρίου 2014 at 20:29

      Κοίτα….. θα προτιμούσα να είναι δαγκωμένο από μένα, αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.
      Σε φιλώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Reply Ερμιόνη 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:07

    Τι όμορφο και καλογραμμένο κείμενο!
    Στο σπίτι μας ο Νοέμβρης είναι αγαπημένος μήνας, μιας που έχει γενέθλια, γιορτές και επέτειο γάμου!
    Και ναι, ευτυχώς είναι πιο ξεκάθαρος από πλευράς ντυσίματος σε σχέση με τον Οκτώβρη που είναι μια έτσι μια αλλιώς!
    Τα ντόνατς σου αξιοζήλευτα πραγματικά! Δείχνουν πολύ λαχταριστά και μου αρέσει που είναι φουρνιστά και ουχί τηγανιτά!
    Φιλιά

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:26

      Ααα είναι ο μήνας σας! Τι καλά! Έτσι οι εορτασμοι κρατούν 2 μήνες!
      Καλό εορταστικό μήνα λοιπόν σας εύχομαι κοριτσάκι!
      Βολεύει ο φούρνος, δε μου πάει το τηγάνι πρωι-πρωί!

  • Reply Tante Kiki 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:39

    Πανέμορφα και σίγουρα πεντανόστιμα!! Να τα φάω όσο εσύ… είσαι απασχολημένη με το Νοέμβρη;;;
    Φιλιά!!!

    • Reply Χρύσα 3 Νοεμβρίου 2014 at 20:48

      Μα δεν τολμάω να γυρίσω την πλάτη μου εδώ μέσα, όλες θέλετε να μου φάτε τα ντόνατς!!! Χιχιχι, χαλάλι σου Κικη, δικά σου ολα!

  • Reply Μarion, 3 Νοεμβρίου 2014 at 21:29

    Πολύ ωραία τα λες Χρύσα μου…έτσι…χιχι
    Κάποιος πρέπει να του τα πει του Νοέμβρη 😉

    Αν κρίνω από τα ντόνατς καλά πρέπει να πάει ο μήνας.
    Πολύ ωραία σου έγιναν και η χρωματιστή τρούφα τους πάει πολύ. Μοιάζουν λίγο Χριστουγεννιάτικα ε?
    Θέλω κι εγώ να πάρω μια φόρμα αλλά όλο το αναβάλω.
    ΄
    Μπράβο Χρύσα 🙂

    Πολλά φιλιά

    • Reply Χρύσα 4 Νοεμβρίου 2014 at 18:58

      Μοιάζουν λίγο, ε; Τα Χριστούγεννα θα τα κάνω με χρυσόσκονη!!!
      Να πάρεις Μάριον, είναι πολύ εύχρηστες!

  • Reply Beauty Follower 3 Νοεμβρίου 2014 at 22:55

    Στο φουρνο… πολύ καλη και υγιεινη ιδεα!
    Καλα οι φωτογραφιες σου ειναι υπερλαχταριστες.

    ΥΓ
    Tέλεια η ευχη σου, ευχαριστη εκπληξη… θα πάρω λίγο και εγω απ αυτο 🙂

    • Reply Χρύσα 4 Νοεμβρίου 2014 at 19:00

      Σου εύχομαι να έχεις κι εσύ ευχάριστες εκπλήξεις λοιπόν!

  • Reply Νίκη 4 Νοεμβρίου 2014 at 08:41

    Καλέ μου μήνα Νοέμβρη… δώσε όσο πιο πολύ έμπνευση μπορείς στη Χρύσα να μας δείξει τις πιο ωραίες γιορτινές συνταγές… Καλό μήνα!
    Θα δοκιμάσω τη συνταγή σου στην τοστιέρα για ντονατς (δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς.. κατάλαβες νομίζω) που έχω γιατί πάντα κάνω τη βασική συνταγή που βρίσκω στο φυλλάδιο οδηγιών. Αλλά θα την κάνω λεμονάτη όπως λες στα τιπς… Κάτι μου έκανε αυτο το τιπ!!!!
    Φιλια

    • Reply Χρύσα 4 Νοεμβρίου 2014 at 19:02

      Ελπίζω Νίκη μου να σας αρέσουν οι συνταγές που θα σας ετοιμάσω για τις γιορτές, γιατί τις σκέφτομαι από… το καλοκαίρι!
      Ναι, ναι, το λεμονάκι μου φαίνεται κι εμένα ιδιαίτερο! Δοκίμασε και πες!

  • Reply sundayspoon 4 Νοεμβρίου 2014 at 12:27

    Είναι δυνατόν να μην σου πάει καλά ο μήνας έτσι που τον καλόπιασες; Με πολύχρωμη τρουφίτσα και γλυκάκι σούπερ! Νομίζω ότι είσαι κι εσύ σε χριστουγεννιάτικο mood ήδη και πολύ μ' αρέσει… Έτσι για να μη νιώθω ότι είμαι εγώ η περίεργη που ήδη τραγουδάω χριστουγεννιάτικα τραγούδια!
    Φιλάκια πολλά και έτσι να μας γλυκαίνεις πάντα!

    • Reply Χρύσα 4 Νοεμβρίου 2014 at 19:03

      Καθόλου περίεργη Αναστασία μου, καθόλου περίεργη! 50 μερούλες μείνανε! Ίσα που προλαβαίνουμε!
      Φιλάκια!

  • Reply peps 4 Νοεμβρίου 2014 at 13:04

    Έφτιαξες ντονατς και στο φούρνο?
    Μπράβο σου!! Πολύ ωραία σου έγιναν!!
    Πρέπει να παρω αυτη τη φορμα. Θα είναι πολυ χρήσιμη!!

    Φιλιά!

    • Reply Χρύσα 4 Νοεμβρίου 2014 at 19:04

      Εντάξει, δεν έκανα και κάτι φοβερό, είναι πανεύκολα!
      Και όμορφα, δεν είναι;
      Φιλάκια Πέπη!

  • Reply Penelope 4 Νοεμβρίου 2014 at 16:56

    Πω-πω…απόψε Χρύσα μου εσύ και η φίλη kikitchen, αποφασίσατε να με "ξεκάνετε" με λουκαμάδες και ντόνατς!

    Εξαιρετικά πράγματα…και ακαταμάχητα για το μικρό μου αντράκι.

    Έκανα μια πρώτη δόση με μικρά φουρνιστά (αρωματισμένα με πορτοκάλι) αλλά πάω και για άλλες δοκιμές το συντομότερο!!

    Να περάσει όμορφα όλος ο Νοέμβριος σου εύχομαι.

    • Reply Χρύσα 4 Νοεμβρίου 2014 at 19:05

      Είδες συγχρονισμός με την kikitchen;;;
      Έχεις και επιλογές: στο φούρνο ή στο τηγάνι!
      Καλό Νοέμβριο και σε σένα Πηνελόπη!

  • Reply Ελπίδα 4 Νοεμβρίου 2014 at 18:28

    Ετσι γλυκος και χρωματιστος να ειναι ο Νοεμβρης σας Χρυσα μου!! Τι καταπληκτικα ντονατς ειναι αυτα!! Θα τα δοκιαλσω οπωσδηποτε!! πολλα πολλα φιλια

    • Reply Χρύσα 4 Νοεμβρίου 2014 at 19:06

      Αχ, έτσι ας είναι για όλους! Γλυκός και χρωματιστός Ελπιδάκι!
      Να τα δοκιμάσεις! Φιλάκια!

  • Reply mia maria 5 Νοεμβρίου 2014 at 08:42

    Έλα να σιγοτραγουδάμε μαζί, χιχιχι!
    Τι ωραία που έγιναν! Λαχταριστά! Δεν έχω φτιάξει ποτέ μου, μου αρέσει που είναι στο φούρνο!
    Κρατάω τη συνταγή φυσικά!!!

    • Reply Χρύσα 5 Νοεμβρίου 2014 at 18:46

      Όλοι μαζί!!!
      Ούτε κι εγώ είχα φτιάξει πιο πριν, και ενθουσιάστηκα!
      Φιλάκια Μαρία!

  • Reply mookies 5 Νοεμβρίου 2014 at 17:59

    Πραγματικά θαυμάσια Χρύσα! Πολύ πιο εύκολα και υγιεινά στον φούρνο, δεν το συζητάω!

    • Reply Χρύσα 5 Νοεμβρίου 2014 at 18:47

      Είναι όντως πανεύκολα, και σίγουρα πιο υγιεινά Μίνα!
      Κρατάμε πρώτα πρώτα το "εύκολα"… !!!
      Φιλάκια!

  • Reply Dimitra 7 Νοεμβρίου 2014 at 17:11

    Χα χα χα. Φέρσου σαν Νοέμβρης!!! Ακόμα γελάω:)))
    Κακούργα γυναίκα! Πάνω που λέω θα μαζευτώ, ανεβάζεις κάτι τέτοιες συνταγές κολασμένα τέλειες και με τσιγκλάς!!!! Δεν έχω φόρμα για ντόνατς και είναι στα προσεχή μου σχέδια η αγορά της!! Σε φόρμα για κεκάκια θα γίνονται άραγες καλά; Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω. Μόνο που δεν θέλουν τηγάνι, είναι μαστ!!! Ελπίζω να τα καταφέρω το ΣΚ αν και έχω προταιρεότητα τα ρυζογαλάκια σου:)
    Φιλιά πολλά Χρυσάκι!!!!

    • Reply Χρύσα 7 Νοεμβρίου 2014 at 20:41

      Άμα είναι για να μαζευτείς, σε λάθος σελίδα είσαι…
      Άντε, ανέβασα και σαλατίτσα χτες,μπορεί αυτή να μη σε κολάσει 😉
      Θεωρώ ότι θα είναι αρκετά καλά και στη φόρμα για κεκάκια, αλλά δε θα μοιάζουν πολύ για ντόνατς…
      Ένα-ένα, όλα θα τα προλάβεις, δε σε φοβάμαι!

  • Reply evi@thehealthycook 8 Νοεμβρίου 2014 at 10:49

    πανέμορφα!! πολύ ωραία συνταγή!!!
    μπράβο Χρύσα μου!!!

  • Leave a Reply