scroll down for the recipe in English
Ερώτηση:
Τι κάνεις όταν έχεις:
1. ένα αγοράκι ετών δύο και μισό,
2. μία στολή ινδιάνου (για αγοράκι ετών δύο και μισό),
3. σχέδια για τριήμερο Καθαράς Δευτέρας εκτός πόλεως όπου το αγοράκι ετών δύο και μισό θα φορέσει τη στολή ινδιάνου,
4. τα γενέθλια του καλού σου, τα οποία σκοπεύεις να γιορτάσεις με δόξα και τιμή στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας εκτός πόλεως,
αλλά
1. το αγοράκι σου δεν αναρρώνει όπως περίμενες από την αρρώστια που το χτύπησε το προηγούμενο διάστημα, αλλά του βγαίνει καινούργιο σύμπτωμα και η παιδίατρος σου λέει να φυλαχτεί και να μη βγει από το σπίτι,
2. εσύ η ίδια αρρωσταίνεις και ταβλιάζεσαι Παρασκευή απόγευμα,
3. φυσικά το τριήμερο εκτός πόλεως ακυρώνεται;
Σας έχω πει ότι δεν αρρωσταίνω ποτέ; Ποτέ όμως. Αρνούμαι ρε παιδί μου, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου. Ούτε κι εγώ δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ανέβασα πυρετό πάνω από 37,5, ή που πήρα φάρμακο εκτός ενός απλού παυσίπονου. Γι’ αυτό και όταν άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, τα οποία με βρήκαν σε μια περίοδο ιδιαίτερης κούρασης και αϋπνίας, εν μέρει λόγω της αρρώστιας του Γιώργου, τα αγνόησα επιδεικτικά, και έτσι έφτασα την Παρασκευή το πρωί να μιλάω με το ζόρι, να πονάει ο λαιμός μου απίστευτα,και να νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω ένα βήμα χωρίς να κουραστώ. Αφού γύρισα στο σπίτι μου λοιπόν μετά τη δουλειά, χαπακώθηκα, κοιμήθηκα, και, όταν πια το Σάββατο κατάφερα να συνέλθω περίπου, έπρεπε να σκεφτώ ένα εναλλακτικό σχέδιο για το εορταστικό τριήμερο (γιατί φυσικά ποιος τολμάει να απογοητεύσει ένα αγοράκι που του τάξανε ότι θα ντυθεί καρναβάλι και θα διασκεδάσει, ή ένα λίίίγο μεγαλύτερο αγοράκι που έχει γενέθλια;;;)
Το σχέδιο ήρθε πολύ εύκολα. Ένα κυριακάτικο τραπέζι με τη βοήθεια της μανούλας, μία τούρτα γενεθλίων κατά παραγγελία του μεγάλου αγοριού (πείτε μου βέβαια εσείς αν στην ερώτηση: “τι θέλεις να έχει η τούρτα σου αγάπη μου;” η απάντηση που περιμένατε ήταν: “κρέμα ζαχαροπλαστικής”) και φυσικά ένα πρόχειρα στημένο πάρτυ με ινδιάνους!
Το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν, έχοντας συνέλθει αρκετά, και αφού είχα ετοιμάσει την τούρτα κατά το ήμισυ, πρόλαβα στο τσακ ίσως και το τελευταίο ανοιχτό μαγαζί της περιοχής με αποκριάτικα, όπου μπήκα μέσα, έπιασα την κυρία σχεδόν από τα μαλλιά και της είπα “σε ινδιάνικα αξεσουάρ τι έχετε;”. Πήρα καπέλα με φτερά, πήρα τσεκούρια, πήρα μπογιές για το πρόσωπο, πήρα και μπαλόνια (πάντα σώζουν την κατάσταση λίγα μπαλόνια), με λυπήθηκε και η κυρία που της είπα την ιστορία και μου έδωσε και δύο μασουράκια σερπαντίνες, και γύρισα σπίτι έτοιμη για πάρτυ…
Για την τούρτα χρησιμοποίησα τη συνταγή για τη βάση που είχα χρησιμοποιήσει και στο πάρτυ του Γιώργου και την κλασσική συνταγή της κρέμας ζαχαροπλαστικής για τη γέμιση (αφού έτσι ήταν και η επιθυμία του εορτάζοντα), αλλά η συναρμολόγηση έγινε ελαφρώς στο άρπα κόλλα και χρειάστηκε τα μερεμέτια της, γι’ αυτό και τη βλέπετε “περιφραγμένη” με τα πουράκια, γιατί το γλασάρισμά της δεν έστρωνε με τίποτα καλά στα πλάγια (Tip: H “περίφραξη” είναι κλασικός τρόπος καμουφλαρίσματος ατελειών, και αντί για πουράκια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπισκότα τύπου μιράντα, ή σαβαγιάρ). Δεν πειράζει όμως, την ευχαριστηθήκαμε όλοι την Κυριακή, και κυρίως ο Γιώργος, ο οποίος ήθελε “κι άλλα από αυτά τα ξυλάκια από την τούρτα του μπαμπά”!!!
Καλή Σαρακοστή σας εύχομαι, και να προσέχετε τους εαυτούς σας…
Η συνταγή
Για τη βάση
220 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
350 γραμ. ζάχαρη
65 γραμ. κακάο
1 κ.γ. baking powder
2 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. αλάτι
240 ml ξινόγαλα ή αριάνι
120 ml αραβοσιτέλαιο
2 αβγά
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
240 ml καφές φίλτρου έτοιμος και ζεστός
Κοσκινίζουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι, το κακάο, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι. Σε ένα άλλο, μεγαλύτερο, χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά, τη ζάχαρη, το ξινόγαλα, το αραβοσιτέλαιο και τη βανίλια. Συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα, προσθέτουμε σιγά-σιγά τα κοσκινισμένα υλικά. Στο τέλος ρίχνουμε και τον καφέ και ανακατεύουμε λίγο ακόμα. Σε αυτό το σημείο θα έχουμε ένα πολύ υγρό μείγμα. Το ρίχνουμε σε στρόγγυλη φόρμα 25 εκατοστών και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά, ή μέχρι να βάλουμε ένα μαχαιράκι στο κέντρο του και να βγει στεγνό. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Για τη γέμιση
500 ml γάλα
3 αβγά
100 γραμ. ζάχαρη
70 γραμ. αλεύρι
2 λοβοί βανίλιας
Βάζουμε το γάλα να βράσει. Κόβουμε κάθετα τους λοβούς βανίλιας και αφαιρούμε τα σποράκια, τα οποία ρίχνουμε στο γάλα. Ρίχνουμε και τους λοβούς, τους οποίους στη συνέχεια θα αφαιρέσουμε. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα αβγά με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Μόλις το γάλα φτάσει κοντά στο σημείο βρασμού, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο-λίγο μέσα στο μείγμα των αβγών, ανακατεύοντας συνεχώς με αβγοδάρτη. Αφού προσθέσουμε περίπου το μισό γάλα, σταματάμε και ρίχνουμε το μείγμα των αβγών στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα, την επιστρέφουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς και ζωηρά με τον αβγοδάρτη, μέχρι να αρχίσει να πήζει (δεν θέλουμε να πήξει πολύ, γιατί θα συνεχίζει και όσο θα κρυώνει). Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα σε ένα μπωλ και σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη με τρόπο ώστε να εφάπτεται η μεμβράνη στην επιφάνεια της κρέμας, ώστε να μην πιάσει κρούστα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Για τη συναρμολόγηση
200 γραμ. σαντιγί
200 γραμ. κουβερτούρα
200 ml κρέμα γάλακτος
50 γραμ. λευκή κουβερτούρα
200 γραμ. πουράκια τύπου caprice (η ποσότητα ενδεικτική)
Κόβουμε τη βάση της τούρτας εγκάρσια, έτσι ώστε να έχουμε δύο δίσκους και τοποθετούμε τον ένα δίσκο σε μία πιατέλα και μέσα σε τσέρκι. Ρίχνουμε από πάνω την μισή κρέμα και τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο δίσκο. Αφήνουμε την τούρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Ανακατεύουμε την υπόλοιπη κρέμα με τη σαντιγί, ξεφορμάρουμε την τούρτα και καλύπτουμε την επιφάνειά της και τα πλαϊνά με αυτή την κρέμα. Ξαναβάζουμε στο ψυγείο για άλλη μία ώρα.
Ετοιμάζουμε τη ganache με την οποία θα γλασάρουμε την τούρτα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα (τη μαύρη) σε ένα μπωλ και μόλις πριν βράσει η κρέμα γάλακτος, την αποσύρουμε από τη φωτιά και τη ρίχνουμε στο μπωλ. Αφήνουμε για ένα λεπτό και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα μέχρι να λιώσει τελείως η κουβερτούρα. Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, και στη συνέχεια τη βάζουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί ελαφρώς.
Λιώνουμε και την λευκή κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμμάτων, την βάζουμε σε μια σακούλα κορνέ ή σακουλάκι τροφίμων με zip lock, και κόβουμε μια πολύ μικρή τρύπα με το ψαλίδι.
Βγάζουμε την τούρτα από το ψυγείο, ρίχνουμε από πάνω την ganache και κάνουμε σχέδια από πάνω της με τη λευκή κουβερτούρα.
Κόβουμε τα πουράκια στη μέση και τα τοποθετούμε γύρω-γύρω από την τούρτα.
Chocolate and vanilla custard cake
The recipe
for the base
220 gr. all purpose flour
350 gr. sugar
65 gr. cocoa
1 teaspoon baking powder
2 teaspoons baking soda
1 teaspoon salt
240 ml buttermilk
120 ml vegetable oil
2 eggs
1 teaspoon vanilla extract
240 ml hot, prepared filter coffee
Sift the flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt into a bowl.
In a bigger one, whip the eggs, sugar, buttermilk, oil and vanilla with the
mixer. Continuing whipping, but more slowly, gradually add the sifted
ingredients. In the end add the coffee and stir a little longer. At this point
you should have a very liquid mixture. Pour it in a 25 cm round cake pan and
bake in a preheated oven at 180 degrees for about 50 minutes, or until you
insert a knife in the middle and it comes out dry. Take it out of the oven and
let it cool.
In a bigger one, whip the eggs, sugar, buttermilk, oil and vanilla with the
mixer. Continuing whipping, but more slowly, gradually add the sifted
ingredients. In the end add the coffee and stir a little longer. At this point
you should have a very liquid mixture. Pour it in a 25 cm round cake pan and
bake in a preheated oven at 180 degrees for about 50 minutes, or until you
insert a knife in the middle and it comes out dry. Take it out of the oven and
let it cool.
for the custard filling/frosting
500 ml milk
3 eggs
100 gr. sugar
70 gr. flour
2 vanilla pods
Boil the milk. Slice the vanilla pods vertically, remove the seeds and
add them to the milk, along with the pods which you can remove later. Mix the
eggs, sugar and flour in a bowl. When the milk is about to start boiling, withdraw
it from the fire and little by little start pouring it into the egg mixture,
constantly stirring with the balloon whisk until it starts thickening (we don’t
want it to get really thick, because it will continue thickening while
cooling). Withdraw from the fire, place the cream in a bowl and cover with
cling film so that the film is flat with the cream surface, in order for it not
to form a crust. Let it cool well.
add them to the milk, along with the pods which you can remove later. Mix the
eggs, sugar and flour in a bowl. When the milk is about to start boiling, withdraw
it from the fire and little by little start pouring it into the egg mixture,
constantly stirring with the balloon whisk until it starts thickening (we don’t
want it to get really thick, because it will continue thickening while
cooling). Withdraw from the fire, place the cream in a bowl and cover with
cling film so that the film is flat with the cream surface, in order for it not
to form a crust. Let it cool well.
for the assembly
200 gr. whipped cream
200 gr. dark baking chocolate
200 ml cream
50 gr. white baking chocolate
200 gr. rolled chocolate wafers (the amount is indicative)
Cut across the cake base, so that you have two flat round-shaped parts
and place one of them on a platter and inside a cake ring. Add half of the custard
on top and place the second part on top. Leave the cake in the refrigerator for
at least two hours. Mix the rest of the custard with the whipped cream, take
the cake out of the cake ring and cover its surface and sides with that frosting.
Place it back in the fridge for another hour.
and place one of them on a platter and inside a cake ring. Add half of the custard
on top and place the second part on top. Leave the cake in the refrigerator for
at least two hours. Mix the rest of the custard with the whipped cream, take
the cake out of the cake ring and cover its surface and sides with that frosting.
Place it back in the fridge for another hour.
Prepare the ganache with which
you will glaze the cake. Heat the cream. Chop the dark baking chocolate in a
bowl and just before the cream starts to boil, withdraw it from the fire and
pour it into the bowl. Wait a minute and stir with the spatula until the chocolate
has fully melted. Let it reach room temperature and then place it in the fridge
for it to become slightly solidified.
you will glaze the cake. Heat the cream. Chop the dark baking chocolate in a
bowl and just before the cream starts to boil, withdraw it from the fire and
pour it into the bowl. Wait a minute and stir with the spatula until the chocolate
has fully melted. Let it reach room temperature and then place it in the fridge
for it to become slightly solidified.
Melt the white chocolate in a bain
marie or the microwave, place it in a piping bag or a zip lock bag and cut
a very small hole with the scissors.
marie or the microwave, place it in a piping bag or a zip lock bag and cut
a very small hole with the scissors.
Take the cake out of the fridge, pour the ganache on top and decorate with white chocolate.
Cut the wafers in half and place them around the cake.
34 Comments
Καλημέρα Χρύσα!!! Σπίτι χωρίς άρρωστο δεν υπάρχει αυτή την περίοδο γι΄αυτό δεν αποτελείς εξαίρεση. Δυστυχώς δεν ακούω τίποτα το διαφορετικό και δεν αποτελούμε κι εμείς εξαίρεση! 🙁
Όμως μου έφτιαξες τη μέρα με την τούρτα σου!!!!!!!
Φανταστική τόσο σε συνδυασμό γεύσεων όσο και σε φωτογράφιση. Δεν χορταίνω να την βλέπω την ανάρτησή σου και ειδικά την 3η φωτογραφία που είναι τόσο μα τόσο προκλητική !!!!!!!!!!!!!!!!!
Περαστικά σύντομα εύχομαι!!
Φιλιά!
Αχ το ξέρω ότι όλοι είναι άρρωστο, τι κακο κι αυτό…
Τουλάχιστον να κάνουμε καμια γουρουνιά να παρηγοριομαστε…
Περαστικά σε όλους μας λοιπόν!
Καλημέρα!!!! Και εγώ αρρωσταίνα/αρρωσταινω σπανια, αλλά πάντα με πιάνει Παρασκευή απόγευμα (μετά το σχολείο/δουλειά) και μέχρι τη Δευτέρα είχα αναρρώεσει φουλ (για το σπάσιμο, να χασω το γουηκεντ αλλα οχι σχολειο/δουλεια).
Να τα χαίρεσαι τα αγόρια, έπρεπε να φτιάξεις μια κατσαρόλα με κρέμα ζαχαροπλαστικής και να βάλεις ενα κεράκι εκεί (άντεκ αι μερικά πουράκια) καθότιν άρρωστη έπρεπε να ξεκουραστείς.
Πάντως η τουρτίτσα παρόλες τις δυσκολίες φαίνεται πολύ νόστιμη.
Μα πάντα Παρασκευή ρε συ Τανια, κι εγώ το ίδιο!
Μια κατσαρόλα, κι εγώ νομίζω μια χαρά θα το ευχαριστιόταν!
Πολύ λαχταριστή η τούρτα σου! Να τον χαίρεσαι τον καλό σου και ….περαστικούλια!!!!
Ευχαριστώ για ολα Μαρία μου!
Η τούρτα δείχνει άψογη !!! Η τελευταίες φωτογραφίες λαχταριστές λαχταριστές !!!
Εύχομαι περαστικά !! Καλημέρα !!
Ε, είπαμε, τη δώσαμε στο τέλος!
Ευχαριστώ Αρη!
Εύχομαι να ξεμπερδέψατε με τις αρρώστιες για φέτος! Παρόλες τις αναποδιές μια χαρά τα κατάφερες πάντως και έμειναν τελικά όλοι ικανοποιημένοι αφού πραγματοποιήθηκαν οι επιθυμίες τους, έστω και εντός πόλης. Δεν ξέρω τι λες για την τούρτα, δείχνει πάντως υπέροχη και λαχταριστή, άρα απέδωσαν οι διακοσμητικές παρεμβάσεις!
Αχ, κι εγώ το εύχομαι Αμαλία μου!
Ευχαριστώ πολύ!
Δεν ξέρω τι λες αλλά μπορώ να έχω το κομμάτι που φαίνεται στην τρίτη φωτογραφία;
Περαστικά και να τον χαίρεσαι!
Πάει το κομμάτι Γιώτα, πάει!!!
Ευχαριστώ κι ευχαριστώ!
Με τοσο αντιξοες συνθηκες εγιεν αυτη η υπέροχη τουρτα? Εεεε μπραβο σας 😉
Να τον χαιρεσαι… αλλα κρυψε τα κερακια από την φωτογραφια χα χα!
Ολα στη φόρα! Ηλικίες λέμε ακόμα, δεν φτάσαμε να τις κρύβουμε, σε λίγα χρόνια θα γίνει κι αυτό…
περαστικα σας!!! τουλαχιστον τωρα ειστε καλύτερα… Χρονια πολλα στο μπαμπά σας!! Η τουρτα κόλαση.. Αλλλωστε αυτο το σοκολατενιο κεικ ειναι αγαπημενο!! και πολυδοκιμασμενο!! πολλα φιλια Χρυσα μου!!
Ευχαριστούμε Ελπιδακι!
Ναι, δοκιμασμένο κι αγαπημένο, δεν ήμουν για πειράματα!
χρονια πολλα αλλα και περαστικα(αν και απο οτι καταλαβα ολοι μια χαρα τωρα ε?)
Αυτο που κανονζουμε κανουμε ονειρα και τσουπ ερχεται η ιωση και μας τα χαλαει το εχω πλεον συνηθισει….Το περασμενο Σαββατο κανονισαμε για εγκδρομη εκτος πολεως με φιλους και παιδια για δυο βραδακια…παρασκευη ξημερωματα ο μεγαλος 37,5….ε τι κανεις μου λεεεες????Τιποτα…καθεσαι στο σπιτι σου και απολαμβανεις τα καρεκλοποδαραπου ριχνει εξω!!!!Τελικα το περασαμε λαιτ βεβαια και Κυριακη μεσημερι την καναμε την εξορμηση μας!!!
η τουρτα σου ειναι αψογη Χρυσα,και οι φωτογραφιες σου επισης(η φωτο που φαινονται απο πισω τα κερακια ειναι φανταστικη,τελεια ιδεα)
πολλα φιλιαααα
Ναι, ευτυχώς είμαστε άπαντες καλύτερα!
Ευχαριστώ πολυ Κικη!
Παρ' όλες τις αναποδιές, περάσατε όμορφα όπως κατάλαβα!
Να χαίρεσαι τον εορτάζοντα και να τον περιποιείσαι πάντα τόσο γλυκά και νόστιμα!
Φιλιά!
Δεν έχω παράπονο, το γυρισαμε το γούρι!
Ευχαριστώ πολύ Ελενάκι!
Εντυπωσιακή!!!
Ευχαριστώ Πεπη!
Αχ βρε κορίτσι, με τόσες ιώσεις που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο σιγά να μην τη γλιτώνατε…
Ευτυχώς όμως από ότι κατάλαβα, πέρασες την αρρώστια στο πόδι.
Μου αρέσει η αντίδραση σου… ήρεμη, ψύχραιμη και όλα καλά τελικά. Μπορεί να παρεκκλίνατε από το αρχικό σχέδιο, αλλά το σημαντικό είναι ότι περάσατε καλά!
Η τούρτα δείχνει τρομερά λαχταριστή! Ζουμερό το κέικ και ωραίες οι κρέμες!
Φιλιά πολλά και να χαίρεσαι τα αγοράκια σου!
Ναι, στο πόδι, ευτυχώς… Είπαμε, δεν αρρωσταίνω εγώ, αρνούμαι!
Τι να κάνουμε, άμα τα αφήνουμε κι αυτά να μας χαλάνε το κέφι, τη βαψαμε!
Ευχαριστώ πολυ Ερμιόνη μου!
Αυτό με τις αρρώστιες…δεν "παίζεται" πια με τίποοοοοοοτεεεεεεε Χρύσα μου..
Κι' εγώ προσωπικά τις "περνάω" όλες στο πόδι, με αποτέλεσμα να "΄σέρνομαι" περισσότερο από όλους στο τέλος :-))
Περαστικά σε όλους σας λοιπόν.
Χρόνια πολλά και "γεμάτα" στο μεγάλο αγόρι. Και πάντα χαρούμενο να είναι τέτοιες ημέρες και το μικρό σου.
Η τούρτα με "ξύλινη επένδυση" είναι πολύ όμορφη και νομίζω πως θα είναι και πολύ γευστική με με τα υλικά που της έβαλες.
Καλή Σαρακοστή να έχετε.
Ναι, οι μανούλες αυτό παθαίνουν συνήθως…
Ευχαριστώ που Πηνελόπη μου!
Νόστιμη φαίνεται η τούρτα σου!! Να χαίρεσαι τον μεγάλο σου άντρα !! Αυτές οι ιώσεις μας έχουν τσακίσει!! Καλή ανάρρωση !!
Ευχαριστώ Αθήνα, χαίρομαι που σου άρεσε! Περαστικά σε όλους!
Απίστευτη η τούρτα σου! σου ανοίγει την όρεξη και μόνο που την βλέπεις!
Χαίρομαι που άφησες σχόλιο και σε βρήκα! πανέμορφο μπλογκ! πάω να το εξερευνήσω!
περαστικααα σας! ισως περασατε καλυτερα σπιτι με το παρτυ σας βγηκε σε καλο!τι υπεροχη τουρτα κ πανευκολη! να τον χαιρεσαι πολυχρονος
Nα χαίρεσαι το μεγάλο σου αγόρι Χρύσα μου και αυτό εσένα βέβαια με τέτοια τούρτα που του έφτιαξες παρ' όλες τις αναποδιές και τις αρρώστιες… Νομίζω η άρνησή σου να αρρωσταίνεις σε έσωσε αυτο το τριήμερο..
Υπέροχη η τούρτα σου και τα ''ξύλινα'' πουράκια μια χαρά ταίριαξαν. Ετσι την προτιμώ καλύτερα.
Φιλιά πολλά
απίθανη τούρτα!!! μπράβο κοριτσάκι μου!!
αυτή τη προτελευταία φωτογραφία θα την βλέπω και στον ύπνο μου!! 🙂
να τον χαίρεσαι τον καλό σου! περαστικά και πολλά φιλιά!!
Περαστικά Χρύσα!
Και Χρόνια Πολλά! Να τα χαίρεσαι και τα δυο σου τα αγόρια σου.
Με τέτοια ωραία τούρτα, μάλλον δεν θα 'μεινε κανένα παραπονεμένο!
(και εγώ παρόμοια συνταγή κάνω για cake-βάση, είναι πράγματι απίστευτα ζουμερό και σοκολατένιο!)
Ελπίζω τώρα να είστε πια καλά Χρύσα! Κι εμείς τα περάσαμε όλοι μα όλοι!!!!! Χρόνια πολλά και να χαίρσαι το μεγάλο αγόρι σου!!! Πολύ ωραία η τούρτα…φαντάζομαι την απολαύσατε!!!
Καλή σου μέρα!!